YA hela veckan

Statistiken igår gick ju helt bananas, av förklarliga skäl. Veckan har varit kul och gårdagen var galen med många fina och uppmuntrande mail från folk, men att återgå till det vanliga och bekanta är inte dumt det heller. Men tack alla och tack igen till Fredrik Backman.

Pågående läsning hemma hos mig just nu, och förhoppningsvis veckans kommande recensioner är,

Jag har avslutat min första bok i utmaningen tre på tre, dystopin Sveket av Ursula Poznanski. Den skriver jag om redan imorgon.

Världens viktigaste kyss av David Levithan. Jag började nästan grina redan på sidan 2, så hur det här ska gå blir intressant.

Eldbunden av Ylva Lee Lindell

14 av Alexandra-Therese Keining

Och så blir det mer Maskinblod 3.

Jag har även upptäckt att jag tyvärr inte är något fan av e-böcker. Det är bekvämt och sådär men jag glömmer liksom bort att jag har dem där. Så jag har två e-böcker jag kämpar med också. När jag kommer ihåg att de finns där.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s