Favoritkaraktärer och kärt minne

Eftersom jag varit i Sverige över helgen testade jag första gången tidsinställda inlägg och det fungerade ju bra. Skönt att veta. Med på resan hade jag som vanligt ett gäng böcker. En av böckerna påbörjade jag igår och den var så bra att jag för första gången någonsin missade att gå ner till taxfreen i tid. Yrvaket tittade jag upp från boken när de ropade ut att vi är framme om 10 minuter. Taxfreen fick klara sig utan mig och mitt kontokort skriker av glädje gissar jag. Boken kommer jag såklart tipsa om här snart.

Lite frågor som samlat sig på hög är de här,

En bok jag har något speciellt minne förknippat med? Det måste nog vara den första riktiga boken jag läste själv, Ronja Rövardotter. Jag fick den i födelsedagspresent när jag fyllde 8 år och jag har den faktiskt kvar i min bokhylla. Högt älskad fortfarande.

Manlig favoritkaraktär? Det är utan tvekan Jamie Fraser från Outlander. Han har allt.

Kvinnlig favoritkaraktär? Tursamt nog är det Claire Randall/Fraser från samma bok som ovan, Outlander. Ett passande par med andra ord.

jamie claire

 

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s