Om böcker och sånt

Inser att min 60 dagars utmaning istället blivit en ”när jag har tid utmaning”, men det är helt ok det med.  Då kör vi.

Fråga 11– En bra bok som blivit film? Sagan om ringen är väl ett bra exempel. Eller egentligen inte då jag faktiskt aldrig klarat att läsa de böckerna. Av någon anledning fastnar inte orden, utan jag upptäcker efter ett par sidor att jag slutat läsa och tankarna vandrat iväg. Så det är väl istället ett exempel på när filmen ( filmerna ) är bättre än boken.

Fråga 12 – En bok jag velat läsa länge men fortfarande inte har läst? Jag har hela Harry Potter serien hemma, men har läst typ en sida i första boken. Varför vet jag inte. En annan bok jag är sugen på är Isaac Asimovs Stiftelsetrilogin. Har fått för mig att den påminner om KG Johanssons Samvetsmakaren som jag tyckte väldigt mycket om, men tiden räcker aldrig till.
9789127051119_200_stiftelsetrilogin-stiftelsen-stiftelsen-och-imperiet-den-segrand_pocket
Fråga 13 – En bok som gjorde mig besviken? Jag lägger nog inte riktigt sånt på minnet, men den senaste var Allegiant av Veronica Roth. Mer om det blir i recensionen som kommer så småningom.
Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s