Här är här, där man är…Underskattade böcker och sånt.

Vet inte hur jag kom att tänka på den, men rubriken är ett citat från en gammal favorit, Med Glenn Killing i manegen. I alla fall, det här bokbloggandet drar ner mig i träsket, uppenbarligen. Läste inte en enda rad igår, utan ägnade kvällen åt Quizkampen. Tänkte bli lite varm i kläderna innan jag antog Oayras utmaning, men det hjälpte inte. Det blev storstryk direkt. Men vänta bara, jag kommer igen. Fast kanske inte på arbetstid nästan gång…

Dagens fråga ( nr 7 ) är att nämna en bok som är underskattad och det är faktiskt en för svår fråga. Smaken är ju olika och bara för att någon säger att en bok faktiskt är jättebra, så kanske jag inte gillar den ändå. Så jag tar en hel genre som är underskattad istället. Nämligen YA, young adult. Och det här är varför,

Young adult fiction speeks to all

Annons

3 reaktioner på ”Här är här, där man är…Underskattade böcker och sånt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s