Augustienkät

Hösten är snart här med blåsiga mörka kvällar. Vad passar bättre då än att utvärdera sommarens läsning och börja planera höstens. En bra bok framför brasan är inte så mycket värre än altanhänget från i somras. Denna har jag lånat från Bokstävlarna.

Vad har du läst i sommar? Mest har det blivit young adult eller renodlade ungdomsböcker. Dystopitrilogier har jag frossat i, likaså vampyrer ( House of night ) och även en del fantasy ( De utvalda och Eragon bla ).

Vad önskar du att du hade läst i sommar? Lovade innan sommaren att jag skulle öva på att läsa böcker på engelska. Det blev inte riktigt så.

Sommarens bästa: Möjligheten till altanhäng naturligtvis. Så här har det sett ut hos mig mestadels under sommarkvällarna.

oceanen vid vägens slut

Sommarens sämsta: En av dystopitrilogierna gjorde mig riktigt förbannad i sista boken. Kan inte spoila vilken innan recensionen finns, kommer snart.

Sommarens favoritklädsel: Kläder? Nä, klart man ska ha kläder. Men tunt och svalt var väl mottot.

Sommarens favoritmat/dryck: Grillat med Rosé.

Sommarens mest oväntade: Att Diana Gabaldons bok Outlander ( Främlingen på svenska ) äntligen, efter 20 år, kommit som tv-serie. Underbar casting har de lyckats med också. Mer om det kommer.

Hur mycket ser du fram emot hösten på en skala från 1-10? Jag gillar ju faktiskt sommaren lite bättre så får säga 9/10.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s