Bokvanefrågor

Senast köpta inbundna bok: Allegiant av Veronica Roth.
Senast köpta pocketbok: Tankeläsaren.
Favoritgenre: Jag har två, dystopi och fantasy. Eller tre egentligen, science fiction också.
Favoritbokhandel: Hade jag bott närmare hade det lätt varit SF-bokhandeln i stockholm, men eftersom jag bor på Åland blir det Mariehamns bokhandel. Den dagen jag vinner på lotto ska jag starta en SF-bokhandel här också.
Favoritbibliotek: Mariehamns stadsbibliotek, av naturliga skäl. Jag är nog deras största stammis.
Favoritplats att läsa (i hemmet): Altanen på sommaren och framför brasan i soffan resten av året.
Favoritplats att läsa (utanför hemmet): Altanen, räknas det?
Fem författare du alltid köper i inbundet format: Jag har nog inte fem, men några. Khaled Hosseini, både för att jag älskar böckerna och så är de så vackra. Johan Theorins böcker, älskade de första och då blev det så även om de sista böckerna tyvärr inte levt upp till förväntningarna. Kommer även köpa hela serien Divergent av Veronica Roth i inbundet eftersom jag köpte Allegiant nu. Sen är det nog inga fler måsten, är den inbundna en ”måste ha” inbundet så köper jag.
Bästa lässnackset: Nötter.
Bästa läsdrycken: Kaffe eller rödvin.
Bästa bakgrundsljudet vid läsning: Vilket som, jag hör inget när jag läser ändå.
När på dygnet läser du helst? Dygnet runt om jag kunde.
Bästa bakfylleläsningen: En bok.
Bästa kollektivtrafikläsningen: Kanske inte den roligaste eller den sorgligaste, kan bli så pinsamt på tunnelbanan då.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s