Vad gör jag här?

Eftersom en stor del av mitt liv handlar om böcker och läsning är det bara logiskt att starta en bokblogg. Många av recensionerna som kommer närmsta tiden gäller böcker jag läst under senaste året. Alla är alltså inte helt färska i minnet men ändå värda att nämnas, så vissa recensioner blir tyvärr av det lite ytligare slaget. Speciellt nu i början när jag matar på med recensioner för att värma upp mig.

Jag kommer även stjäla enkäter hej vilt från andra bokbloggare, även om många inte längre är aktuella. Dels för att komma igång själv och dels för att ni ska få en uppfattning om vem jag är.

Då kör vi!

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s